Staten ställer grupper

.

De enda som ställer grupper ekonomiskt är STATEN. Vi visar bara hur!

Tobias Billström: Barnen kräver resurser – får kosta

För oss är det självklart att dessa ­ungdomar förtjänar ordentliga insatser utformade efter deras behov, både vad gäller kommuner som tar ett lång­siktigt ansvar och vad gäller utformningen av de insatser som sätts in när det gäller omvårdnaden.

Fredrik Reinfeldt: mänskliga rättigheter kan inte mätas i kronor och ören

Den som flyr undan förföljelse ska kunna få en fristad i Sverige och andra länder i Europa. Det är viktigt att påminna om att asylrätten är en mänsklig rättighet som inte kan mätas i kronor och ören. Den som kan försörja sig själv ska också få bosätta sig här genom arbetskraftsinvandring.

Företag: ensamkommande vinstmarginal 30% – Finansnetto 15% – Vi betalar

Ett 40-tal privata företag driver boenden för ensamkommande flyktingbarn och granskningen visar att en tredjedel av dem hade en vinstmarginal efter finansnetto på mer än 15 procent 2010.

Fredrik Federley: C vill att Europa öppnar upp för fler ensamkommande flyktingbarn

– Centerpartiet är öppet för att diskutera frågan om ensamkommande flyktingbarn, men då snarare ur perspektivet att öka mottagandet av dem i övriga Europa snarare än att minska mottagandet i Sverige.

– I mina ögon är det lite oklart vad Staffan Danielsson egentligen vill uppnå med sitt inlägg på DN-debatt, säger Centerpartiets migrationspolitiska talesperson Fredrick Federley angående dagens DN-debattartikel från Staffan Danielsson.

– Den åldersbestämning som han efterfrågar finns redan idag och görs enligt Socialstyrelsens allmänna råd. Åldersbestämning är en medicinsk fråga och inte en politisk.

– Sverige ska fullgöra sitt ansvar enligt svensk rätt och internationella konventioner och centerpartiet vill att fler människor ges möjlighet att komma till Sverige inte färre.

– Problemet idag är inte de barn som kommer till Sverige utan alla de barn som aldrig får komma till Europa.

Annonser
av Misslyckande